Welkom
Door: Marlous
Blijf op de hoogte en volg Marlous
12 Maart 2008 | Nederland, Rotterdam
Hallo en welkom!
Over iets meer dan twee weken gaat het gebeuren (29 maart), ik vertrek voor 10 weken voor mijn keuze co-schappen naar Paramaribo, Suriname. Ik ga daar 4 weken SEH-geneeskunde en 4 weken chirurgie doen in het Diaconessenhuis (en daarna nog 2 weken vakantie!).
Via deze site wil ik gaan proberen om je op de hoogte te houden wat ik allemaal meemaak. Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor de mailinglijst (linker kolom).
Ik zou het erg leuk vinden als je af en toe eens een berichtje achter laat!
Marlous
Ik zou het erg leuk vinden als je af en toe eens een berichtje achter laat!
Marlous
14 Maart 2008 - 22:15
Louise:
leuk Marlous,
We willen allles van je weten en van dag tot dat weten wat je daar allemaal beleeft.
XX van je ouders -
15 Maart 2008 - 08:31
Berdy:
LEUK MARLOUS!!
Ik ga je zeker volgen en wens je heel veel succes!!! -
19 Maart 2008 - 22:00
Sandra:
Hey!
Natuurlijk gaan we je volgen!
Kan niet wachten op je eerste verhaal :)
Heel veel succes daar!
X -
20 Maart 2008 - 07:31
Rick:
Hee Marlous,
nou ik heb me ook aangemald voor je mailinglist hoor!
Liefs -
26 Maart 2008 - 17:26
Marjolein:
Wat een feest, weg uit winterwonderland! Ga t allemaal volgen en vanaf hier meegenieten!!!XX -
27 Maart 2008 - 20:08
Vera:
Wat een roze achtergrond! Tot morgenochtend! dag Vera -
27 Maart 2008 - 21:43
Yvonne :
ik heb mij aangemeld Marlous natuurlijk wil ik ook een van de eerste zijn om je belevenis te lezen.Nogmaals een bijzondere leuke tijd in Suriname en een goede reis. -
28 Maart 2008 - 11:37
Sij@:
Hallo Marlous,
Ik vind het leuk jou te volgen.
Geen gekke dingen doen hé!!!
29 Maart 2008 - 10:42
Els:
Een hele fijne tijd en veel succes.
Ik zal je miien op het werk
29 Maart 2008 - 17:46
Madeleine:
Hey zus,
Al uit het mooie vliegtuig?? Of is ie na 9 uur van binnen te hebben gezien toch niet zo mooi meer???
x -
29 Maart 2008 - 18:45
Annelieke:
Hé Marlous!
Heel veel succes in Paramaribo! Zal wel even wennen worden!
Grtz. Annelieke -
30 Maart 2008 - 09:42
Yvonne:
hoi Marlous,
Welkom in het warme Suriname.Hoe was dee reis en de ontvangst verlopen.
Heel veel succes !!!!!
groetjes en xxxxxx -
30 Maart 2008 - 11:35
Berdy:
Nou, daar ben je dan!!
Ben benieuwd naar je eerste indruk en hoe je in het z.h. wordt ontvangen.
Succes en zettum op!!
groetjes!! -
31 Maart 2008 - 18:25
Ard:
Hoe was de eerste werkdag? Zeker wel wennen en veel nieuwe indrukken. We denken veel aan je en aan dat verre land.
Groet,
Pa -
05 April 2008 - 15:00
Ger En Nelleke:
Hoi Marlous, We hebben je eerste belevingen gelezen. We wensen jou een leerzame en succesvolle tijd in Paramaribo. En natuurlijk lekker genieten van het lekkere weer daar want hier is het niet veel soeps.
Groetjes Ger en Nelleke. -
13 April 2008 - 20:55
Tante Truus:
Hoe is het met je?
we hebben je site gevonden.
wat leuk, we hopen ndat het goed met je gaat.
succes met je co-schap
groetjes