eerste dienst alleen!
Door: Marlous
Blijf op de hoogte en volg Marlous
03 April 2008 | Suriname, Paramaribo
Daar ben ik weer! Nu even een kort berichtje:
Heb gisteren mn eerste dienst (avonddienst) alleen gedaan. Kreeg vanallerlei problemen: een gebroken pols, een hartinfarct en hartritmestoornis, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, moest gaan schouwen op de IC en ga zo eigenlijk maar door. Het was een drukte van jewelste en er zijn eigenlijk geen hulpmiddelen, het rontgenapparaat was kapot, we moesten ontzettend lang op bloeduitslagen wachten en bloedprikken met spuitjes met daarop een naald en die dan optrekken, en de handschoenen moesten we wassen na gebruik om ze te kunnen hergebruiken....
Vanacht nachtdienst, dus ben benieuwd!
Verder hebben we lekker weer, lekker eten en begin al aardig te wennen aan de haan van de buren die iedere ochtend om klokslag 4.57uur begint te schreeuwen.
kortom ik vermaak me hier zeker wel de komende 9 (en een beetje) weken
tot snel!
liefs Marlous
Vanacht nachtdienst, dus ben benieuwd!
kortom ik vermaak me hier zeker wel de komende 9 (en een beetje) weken
tot snel!
liefs Marlous
04 April 2008 - 08:54
Madeleine:
Ik dacht dat het allemaal daar rustig aan zou gaan.. Zo van take it easy take a sisi.. Maar dus niet. Je nachtdienst was dus snel om! Geniet van de mensen, het eten en het ziekenhuis!! Enne niet te bruin worden he!!!
x -
04 April 2008 - 08:56
Sandra:
Jeeej Marlous, wat een ervaringen zeg!
Leuk om van een afstand(je) mee te kunnen leven met je. Geniet ervan en heel veel succes daar!
Groetjes San
Ook van Niels -
04 April 2008 - 11:47
Jelle:
Bizar Marlous, gaaf dat je zo veel verantwoordelijkheid krijgt, en veel pathologie zeg. Zet m op! -
04 April 2008 - 17:18
Louise En Ard:
Ziekenhuizen zijn kennelijk daar minder goed ingericht als hier. Dan komt het vakmanschap aan de orde! We hopen, dat het daar 's nachts rustiger is. Dan maar overdag in de hitte slapen. Op naar de volgende dienst. Veel succes. Wel de recepten van het eten vragen. We komen als je terug bent namelijk een keer bij jouw eten.
X Moes en Pa -
04 April 2008 - 19:32
Liefste Broertje :
heey zuster;)
ik dacht dat ze het rustig aandeden in suriname? maar gebroken pols enzo lijkt er niet echt op haha
en tegen die haan..hmm misschien werkt de dick kwint methoden met de aardappels wel;)!
ciao -
08 April 2008 - 20:46
Yvonne:
totaal andere werkervaringen doe jij daar op.Zo zie je maar met veel minder kan je ook hulp bieden zonder dat jij er misschien zelf erg in zou hebben.Geweldig Marlous.